Jose A. Acosta Gómez

Regidor de Comunicació, Xarxes Socials i Web 2.0. Participació Ciutadana, Convivència i Integració.


Llicenciat en Comunicació Audiovisual des de l’any 2011 per la Universitat CEU-Cardenal Herrera de València.

Llicenciat en Periodisme des de l’any 2013 per la Universitat CEU-Cardenal Herrera de València.

Certificat Oficial en Prince2 (Project Manager) per a la Direcció i gestió de Projectes que acredita APMG International en conjunt amb Axelos.

Posseeix experiència de cinc anys en el sector de la comunicació exercint labors com a tècnic audiovisual en ràdio, televisió i fotografia. També desenvolupant activitats de periodisme institucional i en diversos mitjans digitals com a càmera i editor de vídeos, així com redactor.

Es compromet i incorpora al PSOE amb la seua afiliació en 2014. És membre de la Comissió Executiva Comarcal de l’Horta Sud del PSPV-PSOE on es fa càrrec de la Secretaria de Ciència i Innovació des de febrer de 2018.

Membre de l’equip precursor del programa “Gestió del Talent” de la Diputació de València.

Programa “la Dipu et Eurobeca” premiat en 2015 per l’entitat social InternsGo Pro amb l’etiqueta europea de Qualitat de Programes de Beques en l’Estranger (European Label for Quality Internships).

Reconeixement dels joves europeus, com un dels millors programes de beques d’Europa, segons l’enquesta del diari italià Li Figaro Étudiant.

Finalista dels Premis “StartUp Olé & StartUp Europe Awards”.

Molt lligat a l’esport i al món associatiu del municipi, pertany a la UD Quart des de l’any 2000, primer com a jugador i en l’actualitat com a entrenador de l’equipe Benjamí.