PREMIS “Q” AL COMERÇ I A LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2019

L’Ajuntament obri la convocatòria dels Premis Q 2019 al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora

La Regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibañez Martínez, a través de l’Agència de Foment d’Innovació Comercial-AFIC, i la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, que dirigeix Juan Medina, a través del Centre d’Ocupació i Desenvolupament, posen en marxa la tercera convocatòria dels Premis “Q” al Comerç i la Iniciativa emprenedora 2019.

Igual que en la convocatòria anterior, comptem amb 6 distincions, cadascuna d’elles de 500 euros.

1.”Q” Al COMERÇ:

– “Q” Al Comerç Accessible: 500€

– “Q” Al Comerç Sostenible: 500€

– “Q” Al Comerç Excel·lent: 500€

2.”Q” A la INICIATIVA EMPRENEDORA:

-“Q” A la Iniciativa Emprenedora Juvenil: 500€

-“Q” A la Iniciativa Emprenedora més Innovadora: 500€

-“Q” A la Iniciativa Dona Emprenedora: 500€

Les persones interessades que complisquen amb els requisits plantejats en les bases, només han de presentar la seua candidatura fins al dia 31 de maig a través del Registre d’Entrada a l’Ajuntament.

A fi que el major nombre de ciutadans/as puguen participar comptem amb assistència tècnica per a ajudar en la sol·licitud d’aquests premis. És necessari sol·licitar aquest servei en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament.

Tota la informació de la convocatòria Premis “Q” 2019 la podem trobar en el següent enllaç:http://www.quartdepoblet.org/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fdes_d4_v2.jsp&contenido=8907&tipo=6&nivel=1400&layout=p_20_contenedor1.jsp&codResi=1&language=es