JA ESTÀ EN MARXA EL PORTAL D’URBANISME OBERT

Ja està en marxa el portal d’Urbanisme Obert (http://urbanismeobert.quartdepoblet.es/), desenvolupat des de la Regidoria d’Urbanisme i Govern Obert que dirigeix Juan Medina, i on la ciutadania pot consultar diferents tràmits i serveis urbanístics.

Una de les funcions més destacades del portal és la possibilitat d’accedir a QuartMAPS, un mapa interactiu del municipi per a buscar carrers específics, llocs d’interés o un altre tipus de localitzacions a través de filtres.

A més, en el portal d’Urbanisme Obert estan oberts a consulta tots els processos participatius en els quals han participat les veïnes i veïns de Quart: Consell Local de Participació Ciutadana, Comissió Ciutadana de Seguiment d’Obres, Pressupostos Participatius, etcètera.

En la web també existeix la possibilitat de consultar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) i totes les normatives i regulacions que existeixen en matèria mediambiental.

Finalment, destaca el servei d’alertes urbanístiques que informa dels talls puntuals de subministraments, el trasllat provisional de les parades d’autobús o els carrers que es veuen afectats pels talls d’obres, entre altres incidències.