DES DE HUI I FINS AL 31 DE JULIOL ESTARÀ OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS PER A LES AJUDES A LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2019

Aquestes ajudes de fins a 1.500 euros, van dirigides a persones físiques que hagen iniciat o inicien la seua activitat empresarial en el municipi, des de l’1 de maig de 2018 fins a 31 de juliol de 2019, i complisquen amb els requisits de les bases. Té com a objectiu principal donar suport i fomentar la creació d’activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi.

Les persones interessades a sol·licitar aquestes ajudes compten amb atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que el necessiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport i formació a la iniciativa emprenedora local, prèvia cita.

La cita prèvia se sol·licita en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament, bé telefònicament (96 1849253), o bé en les instal·lacions del centre, situat al carrer Jose Maria Coll, 8, darrere de la Renault de Quart de Poblet.

Les bases i tota la informació sobre aquestes ajudes a la iniciativa emprenedora es troben en el següent enllaç:

http://www.quartdepoblet.org/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fdes_d4_v2.jsp&contenido=8873&tipo=6&nivel=1400&layout=p_20_contenedor1.jsp&codResi=1&language=ca

Les sol·licituds s’han de presentar per registre d’entrada en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada en l’edifici de l’Ajuntament, en el termini indicat i seguint les bases i instruccions indicades.

En breu també eixirà publicada la convocatòria dels Premis “Q” 2019 al comerç i a la iniciativa emprenedora.