L’AJUNTAMENT INICIA JA LES OBRES DEL CONSULTORI MÈDIC DEL BARRI DE SANTA CECILIA

L’actuació va ser la més votada en el pressupost participatiu de 2018

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha iniciat ja les obres del consultori mèdic auxiliar del barri de santa Cecilia, la posada en marxa del qual era una reivindicació històrica tant del consistori com dels veïns i veïnes, que durant 13 anys van obtindre sempre la negativa dels anteriors governs de la Generalitat Valenciana.

Aquesta actuació va ser la més votada en la consulta ciutadana realitzada durant el procés de pressupostos participatius per a enguany. Les obres tenen un cost global de 230.000 euros, dels quals 159.000 procedeixen del romanent positiu de tresoreria de 2017, que està permetent abordar nous plans d’inversions amb importants millores per al municipi.

L’alcaldessa, Carmen Martínez Ramírez, ha recordat que “l’inici de les obres és una gran notícia perquè portar l’atenció sanitària primària al barri de santa Cecilia era necessari. Aconseguir-ho ha sigut un compromís dels successius equips de govern socialistes des de fa cinc legislatures. No hem deixat d’intentar-ho fins que, a la fi, un Consell sensible a les necessitats de les persones ha atés una demanda amb una base real i molt justa”.

L’Ajuntament va adquirir un baix, a l’altura de l’encreuament del carrer Reverendo José Palacios amb la de santa Cecilia, invertint 198.000 euros. Ara, s’està encarregant de condicionar-lo amb treballs de pavimentació, fals sostre, envans…, i ho equiparà amb l’ajuda de la Generalitat. L’alcaldessa ha aconseguit també que la concessionària de la gestió de l’Àrea de Salut de Manises assumisca dotar el consultori del personal sanitari precís per a prestar una atenció primària.