QUART DE POBLET REIMPULSA EL SEU PROJECTE D’ESCOLA DE FAMÍLIES

L’Ajuntament de Quart de Poblet conscient de la preocupació de les famílies per l’educació i futur dels seus fills i filles, per com ajudar-los a créixer de la manera més satisfactòria i completa possible, represa el projecte “Escola de Famílies”.

L’Escola de Famílies QdP es planteja com un espai de formació, trobada i debat en el qual coneixeran informació i eines senzilles a través de les quals puguen descobrir les grans possibilitats que pares i mares tenen, dia a dia, d’actuar de la manera més positiva per a un adequat desenvolupament dels seus propis fills i filles, així com estratègies de suport que els permeten abordar amb èxit les diferents vicissituds de la vida familiar.

En un ambient distés dirigit per un o una especialista es treballarà la parentalidad positiva, destacant la importància d’oferir un ambient familiar ple d’afecte, comprensió i oportunitats, però en el qual no falten normes i responsabilitats que faciliten el llarg i complex camí que suposa créixer i madurar com a éssers autònom i lliures.

En aquesta primera fase de l’Escola de Famílies es compta amb la col·laboració de la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD), a través del seu projecte “Educar per a la vida”, els professionals de la qual seran els encarregats de desenvolupar els següents tallers:

20 novembre: Nosaltres, mares i pares: pautes per a educar en positiu.

27 novembre: Organització familiar: com establir límits i normes a casa.

4 desembre: Afectivitat i gestió de tensions i conflictes en la llar.

11 desembre: escenaris de desenvolupament, gaudir del joc i el temps lliure en família.

Els tallers tindran lloc a Quart Jove (carrer de la Torreta, número 1) a les 18 hores. La inscripció és gratuïta, a través de formulari en línia (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8qLuk8QvbkCiXrjZvw8ZArdg0cjS85REvtJmTCYMGHlUQjVCV1c3S1MwWTBNQzNERlc0MU40Tk5CWC4u), presencialment en el Centre Municipal Polivalent (carrer Joanot Martorell, número 40) o per telèfon, telefonant al 96 153 62 10 extensions 274 i 275.

Per a facilitar la participació de les famílies es disposa de servei de Ludoteca Infantil, que caldrà sol·licita en el moment de realitzar la inscripció.