Quart de Poblet disposa ja d’un caixer AutoServef en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament

El Centre d’Ocupació i Desenvolupament de l’Ajuntament de Quart de Poblet disposa ja d’un caixer AutoServef, des del qual la ciutadania pot renovar el DARDE o accedir a altres serveis del Portal d’Ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) sense haver de desplaçar-se a Manises. A més, compten amb atenció personalitzada per part del personal tècnic municipal en cas de que tinguen dificultats per a fer ús del nou servei.

La instal·lació d’aquest punt Autoservef és resultat d’un conveni que hem subscrit amb la Generalitat i suposa un pas més en el treball d’afavorir la igualtat d’accés de tots els ciutadans i les ciutadanes als serveis d’ocupació i a noves oportunitats”, explica el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina, qui recentment va portar a la Junta de Govern Local una proposta perquè l’Ajuntament s’adherisca al conveni de col·laboració entre el Servef i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts de Servef mòbils a la Comunitat Valenciana, que va ser aprovada.

La instal·lació d’aquest caixer té com a objectiu la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima a la ciutadania, entre ells: consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, el meu centre Servef d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i l’apartat de “les meues ofertes”.