La ciutadania ja pot votar tres dels Premis “Q” al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora

Les votacions es realitzen a través de la plataforma de Govern Obert municipal:

ajuntamentobert.quartdepoblet.es/consultes

Què són els Premis “Q” al comerç i a la Iniciativa emprenedora 2017?

L’objecte de la convocatòria 2017 en la categoria premis “Q” al comerç és; Premiar, fomentar i reconèixer els valors basats en l’accessibilitat, sostenibilitat i qualitat del comerç, com un actor imprescindible del desenvolupament local del mapa municipal.

I d’altra banda atorgar premis a la Iniciativa Emprenedora; juvenil, innovadora i dona. Es tracta de distingir a les noves persones emprenedores que hagen posat recentment en marxa un nou projecte empresarial, contribuint al desenvolupament econòmic local i el foment de la cultura emprenedora.

 

Quins són les categories i com seran premiades?

Els premis en la categoria “Q” Al COMERÇ, en cadascuna de les distincions seran dotats amb les següents quanties econòmiques:
– “Q” “Al Comerç Accessible”: 500 euros.
– “Q” “Al Comerç Sostenible”: 500 euros.
– “Q” “Al Comerç Excel·lent”: 500 euros.

Els premis en la categoria “Q” A la INICIATIVA EMPRENEDORA, en cadascuna de les distincions seran dotats amb les següents quanties econòmiques:
– “Q” “A la Iniciativa Emprenedora Juvenil”: 500 euros.
– “Q” “A la Iniciativa Emprenedora més Innovadora”: 500 euros.
– “Q” “A la Iniciativa Dona Emprenedora”: 500 euros.

 

Quines categories puc votar?

Les categories portades a votació popular són:
– “Q” “A la Iniciativa Emprenedora Juvenil”.
– “Q” “A la Iniciativa Dona Emprenedora”.
– “Q” “Al Comerç Excel·lent”.

Mentre que els restants, “Q” “Al Comerç Accessible”, “Q” “Al Comerç Sostenible” i “Q” “A la Iniciativa Emprenedora més Innovadora” seran sotmesos a una avaluació duta a terme per un comitè especialitzat en cada matèria.

 

Com puc participar?

Per a participar hauràs d’accedir al Portal de Govern Obert de Quart de Poblet (ajuntamentobert.quartdepoblet.es/consultes), i completar la consulta Premis “Q” al comerç i a la iniciativa emprenedora.

Cada persona podrà votar únicament a una candidatura dins d’una categoria, podent donar el seu vot en cadascuna de les tres categories si ho desitja. Així, cada persona podrà votar un màxim de tres vegades, una en cada categoria. Aquest procediment té comprovació de padró de veïns i veïnes de Quart de Poblet majors de 16 anys.

 

Per a una major informació pots consultar:
Bases.PDF

Criteris.PDF