El 31 de juliol conclou el termini per a sol·licitar les ajudes a la promoció de l’ús del valencià pel comerç i serveis locals.

Recordeu!!! El 31 de juliol conclou el termini per a sol·licitar les ajudes a la promoció de l’ús del valencià pel comerç i serveis locals #QuartdePoblet

Les persones interessades a sol·licitar aquestes ajudes compten amb atenció individualitzada, i assessorament tècnic especialitzat en cada categoria, reforçat amb personal de l’Acord Comarcal per l’Ocupació de l´Horta Sud, en el cas que la necessiten, els DIVENDRES en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament (CED).

La cita prèvia se sol·licita en el propi CED, en el telèfon 96 1849253, o bé presencialment en el centre, situat en el carrer Jose Maria Coll, 8, darrere de la Renault de Quart de Poblet.

Les bases i tota la informació sobre aquestes ajudes, de fins a 600 euros es troben en: http://onlineqdp.com:4545/portal/p_20_contenidor1.jsp?seccion=s_fdes_d4_v2.jsp&contingut=7445&tipus=6&nivell=1400&layout=p_20_contenidor1.jsp&codResi=1&language=és

Les sol·licituds s’han de presentar per registre d’entrada en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada en l’edifici de l’Ajuntament, en el termini indicat i seguint les bases i instruccions indicades.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, que dirigeix Juan Medina, i la Regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibañez, conviden a participar en aquestes ajudes, igual que s’ha fet amb els Premis Q, ja que des del consistori s’està realitzant un gran esforç a fi de reforçar i visibilizar el teixit emprenedor i comercial del poble, com a agent necessari en el desenvolupament local.