El termini per a la presentació d’ajudes a la Iniciativa emprenedora local conclou el 31 de juliol.

Important!!! El termini per a la presentació d’ajudes a la Iniciativa emprenedora local conclou el 31 de juliol #QuartdePoblet

Les persones interessades a sol·licitar aquestes ajudes compten amb atenció individualitzada, i assessorament tècnic especialitzat en cada categoria, reforçat amb personal de l’Acord Comarcal per l’Ocupació de l´Horta Sud, en el cas que la necessiten, els DIMECRES en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament (CED).

La cita prèvia se sol·licita en el mateix CED, en el telèfon 96 1849253, o presencialment en el centre, situat en el carrer Jose Maria Coll, 8, darrere de la Renault de Quart de Poblet.

Les bases i tota la informació es troben en: http://onlineqdp.com:4545/portal/p_20_contenidor1.jsp…

Aquestes ajudes, de fins a 1.500 euros, estan cofinançades pel Fondo Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) 2014-2020.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, que dirigeix Juan Medina, conviden a participar en aquestes ajudes, igual que s’ha fet amb els Premis Q, ja que des del consistori s’està realitzant un gran esforç a fi de reforçar i visibilizar el talent i l´emprendiment local, donant oportunitats als qui desitgen consolidar les seues idees de negoci.