Conclou el Curs “Aprèn a utilitzar de forma eficaç les últimes tecnologies de cerca d’ocupació en Internet” de nivell mitjà.

Conclou el Curs “Aprèn a utilitzar de forma eficaç les últimes tecnologies de cerca d’ocupació en Internet” de nivell mitjà #*QuartdePoblet

15 persones de Quart de Poblet han finalitzat el curs de nivell mitjà “Aprèn a utilitzar de forma eficaç les últimes tecnologies de cerca d’ocupació en internet”, organitzat pel Centre d’Ocupació i Desenvolupament Local, dependent de la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica, que dirigeix Juan Medina, amb una avaluació molt positiva.

En aquest curs de 30 hores, desenvolupat durant el mes de juny, s’han treballat diferents àrea temàtiques: estratègies per a la cerca d’ocupació, marca personal, ús de l’email per a l’enviament de candidatures, portals d’ocupació, autoservef i gvajobs, comunicació on-line, candidat/a 2.0 i com utilitzar Facebook si cerques treball.

Gràcies a aquest tipus de formació, en el qual es combinen orientació laboral, coaching i ús de les noves tecnologies, l’alumnat afronta amb una actitud més proactiva la cerca d’ocupació de forma eficaç, aconseguint millors resultats, ja que la barrera tecnològica dificulta les oportunitats d’accedir a tot tipus d’informació rellevant sobre les ofertes d’ocupació, complementant el servei d’orientació individual que s’ofereix des del Servei Integral d’Ocupació (SIO).

En aquesta línia i a fi de seguir treballant en aquesta àmbit, per a cobrir la demanda d’aquest tipus de formació per part de les persones aturades, la setmana que ve comencen dos cursos intensius de nivell intermedi: “Competències digitals per a la cerca d’ocupació” i “Noves tecnologies i coaching: competències per a la cerca d’ocupació”, dels quals hi ha hagut un gran demanda.

Tal com indiquen des de la regidoria, qualsevol persona interessada a rebre aquest tipus de formació, pot passar pel centre i sol·licitar-ho, ja que en funció de la demanda, s’aniran convocant noves edicions, atès que aquesta formació està rebent un excel·lent acolliment per les persones participants, complint amb els objectius de l’àrea “Opcions Formació” i de l’estratègia DUSI.

Aquests cursos formen part de les actuacions plantejades en el Sistema Integral d’Ocupació (SIO) del CED, susceptibles de ser cofinançades pel Programa Operatiu FEDER de Creixement Sostenible (POCS) 2014-2020 en el marc la EDUSI, dins de l’objectiu temàtic OT9, amb càrrec a la línia 9.4 de la millora de la empleabilidad i la inclusió digital dels col·lectius amb major dificultat.